Ionnsaigh air Titan caibideil 137: Ceann-latha fuasglaidh, ùine agus luchd-milleadh air am foillseachadh

Ionnsaigh air Titan / Wit Studio / MAPPA

Ionnsaigh air Titan / Wit Studio / MAPPA

Dè an ceann-latha agus an àm a bheir Attack on Titan caibideil 137 a-mach air feadh an t-saoghail? Bidh sinn a ’briseadh a’ chiad sealladh airson a ’chaibideil manga a tha ri thighinn!



Na dèan mearachd sam bith mu dheidhinn, is e 2021 bliadhna an Titan.

Chan e a-mhàin gu bheil Attack air Titan seusan 4 a ’faighinn smachd air na meadhanan sòisealta a h-uile Didòmhnaich, ach tha milleanan de dhaoine a’ cunntadh sìos na h-uairean gus an ath chaibideil manga.

Tràth san Fhaoilleach, chaidh innse gum bi am manga a ’tighinn gu crìch gu h-oifigeil as t-earrach; thathar an dùil an caibideil mu dheireadh a leigeil ma sgaoil air 9 Gibleanthleis an leabhar mu dheireadh air a leigeil ma sgaoil tràth san Ògmhios.



Ach, tha luchd-leantainn a-nis a ’faighneachd dè an ceann-latha air an tèid an ath chaibideil de Attack on Titan, 137, a leigeil ma sgaoil san raon ùine aca?

Cha b ’urrainnear an susbaint seo a luchdachadh

Ionnsaigh air Titan 137: Ceann-latha fuasglaidh

  • Thathas an dùil gun tèid ionnsaigh air Titan caibideil 137 a leigeil ma sgaoil Dimàirt, 9 Gearranthann an Iapan.

Tha seo a rèir duilleag Attack on Titan Wiki air Twitter , a ’ciallachadh gun leig an caibideil a-mach Diluain, 8 Gearranthairson a ’mhòr-chuid de luchd-leantainn air feadh an t-saoghail.



chaidh mìneachadh an fhilm sealgair ceann a mhìneachadh

A rèir gu Kawakubo Shintaro, tha an caibideil deiseil mu thràth - mar air Dihaoine, 5mh Gearran.

Gu h-inntinneach, tha luchd-leantainn air innse gum bi an caibideil seo a ’leigeil ma sgaoil an latha ro cho-là-breith Mikasa agus gun do rinn e coimeas eadar seo agus caibideil an-uiridh; a nochd bàs Hanji agus a thàinig dheth dìreach beagan làithean ro a co-là-breith.

Cha b ’urrainnear an susbaint seo a luchdachadh

Ionnsaigh air Titan 137: Ùine fuasglaidh

Mar as trice bidh caibideilean Manga air an leigeil ma sgaoil aig meadhan oidhche ann an Iapan, a ’ciallachadh gum bu chòir dha luchd-leantainn a bhith an dùil gum bi Attack air Titan 137 ri fhaighinn aig na h-amannan a leanas:

  • PST: 7 AM air Diluain, 8 Gearranth
  • CST: 9 AM air Diluain, 8 Gearranth
  • EST: 10 AM air Diluain, 8 Gearranth
  • GMT: 3 PM air Diluain, 8 Gearranth
  • CET: 4 PM air Diluain, 8 Gearranth
  • KST: 12 AM Dimàirt, 9 Gearranth
  • ACDT: 1: 30 AM air Dimàirt, 9 Gearranth

Ach, is fhiach cuimhneachadh gu robh an caibideil as ùire san t-sreath, 136, air a leigeil ma sgaoil nas tràithe na bha dùil aig mòran de luchd-leantainn - aig timcheall air 2: 30 AM PST.

dè a th ’ann an luach lom tracey edmonds

Thèid an artaigil seo ùrachadh nas fhaisge air a ’cheann-latha sgaoilidh clàraichte, mar sin cùm sùil air ais a-steach!

Cha b ’urrainnear an susbaint seo a luchdachadh

Ionnsaigh air Titan 137: Spoilers

RABHADH SPOILER: Na leugh air adhart mura h-eil thu airson eòlas fhaighinn air luchd-milleadh a dh’fhaodadh a bhith ann airson AOT 137.

  • Tha Armin agus Zeke a ’bruidhinn mu dheidhinn brìgh beatha, tha Zeke ag ràdh gur e adhbhar fir a bhith dìreach a’ fuireach, a ’gintinn agus a’ bàsachadh.
  • Tha Armin ag argamaid nach eil cuimhneachain leanabachd a ’cumail dad airson ath-riochdachadh, ach nach eil iad fhèin gun bhrìgh.
  • Mar a tha iad a ’bruidhinn, tha mòran de charactaran a chaochail a’ nochdadh timcheall orra - Porco, Grisha, Kushava, Bertholdt, Marcel am measg feadhainn eile.
  • Tha Titans a ’toirt ionnsaigh air Annie agus Reiner, ach tha iad air an sàbhaladh aig a’ mhionaid mu dheireadh.
  • Bidh Gabi a ’snaidheadh ​​an Okapi Titan, a bhios Mikasa a’ crìochnachadh dheth agus a ’sàbhaladh Armin bhuaithe.
  • Tha Zeke a ’tighinn a-mach às an Titan stèidheachaidh, a’ nochdadh gu bheil e ceart gu leòr le bhith ag ìobairt e fhèin agus a ’tonnadh gu Levi.
  • Bidh Jean a ’ruith gu ceann an Titan stèidheachaidh agus a’ sèideadh a chinn bhon spine.
  • Tha an spine a ’feuchainn ri ath-cheangal, ach tha Reiner a’ cur stad air - le Pieck ag ràdh gu bheil Reiner dìorrasach stad a chuir air Eren aig cosgais sam bith.
  • Tha an caibideil a ’tighinn gu crìch le spreadhadh a’ tighinn bhon Titan stèidheachaidh.

Mar as àbhaist, thoir spoilers leaked le pinch salainn agus leugh caibideilean tro stòran oifigeil.

Le Tom Llewellyn - [post-d air a dhìon]

Ann an naidheachdan eile, Cò a rinn greim air cunntas TikTok aig BTS? Bidh luchd-leantainn ag iarraidh air Bighit Entertainment a dhol an gnìomh!